Selecteer een pagina
Waarom HomeTown?

Samen gaan we terug naar de oorsprong, terug naar hoe een festival hoort te zijn; ultiem genieten van de beste artiesten, goed eten en drinken en een unieke sfeer. Welkom thuis! Check anders de foto’s van vorig jaar of de aftermovie, dan weet je meteen waar we het over hebben.

Wie draaien er op 26 augustus?

Timetable HomeTown Festival 2017

Wanneer en waar is HomeTown Festival 2017?

HomeTown Festival 2017 vindt plaats op zaterdag 26 augustus. Het festival vindt plaats op de Ijsbaanvereniging in Maasland (Koningin Julianaweg 1c, Maasland). De hekken gaan om 14:00 open en om 00:00 is het festival afgelopen.

Kan ik op het terrein eten?

Zeker, en hoe! We hebben onder andere Hereford burgers en pulled beef wraps van Bavette, smoothies en panini’s van de lokale groenteboer John Thebes en Pizza’s van Vincredible. Er staan verspreid over het terrein veel picknicktafels, dus je kan tussen het dansen door rustig van je broodje genieten.

Zijn er kluisjes?

Ja! Sleutels hiervoor kan je halen bij de kassa. Kluisjes kosten 5 euro + 5 euro borg.

Hoe kan ik het beste bij HomeTown komen?

Met de fiets

Naast het HomeTown-terrein creëren we ook dit jaar weer een fietsenstalling. Je kan dus makkelijk met de fiets komen.

Met de auto

Met de auto toets je op de navigatie Koningin Julianaweg 1c, Maasland in. Parkeren kan een stukje verderop bij Sportcentrum Life (Maassluiseweg 8, Maassluis) of eventueel van Dijk Maasland. Vanuit daar is het nog een kleine 5 minuten lopen naar het festivalterrein. Het is niet mogelijk om aan de Koningin Julianaweg of in de omliggende wijk te parkeren.

Met het openbaar vervoer

Gebruik 9292 OV en navigeer hiermee naar Maasland Viaduct. Vanuit daar is het nog 5 minuten lopen naar HomeTown.

Waar kan ik kaarten kopen?
Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Stuur een e-mail naar welkom@hometownfestival.nl, of stuur een bericht via Facebook of Instagram.

Huisregels

Wanneer je een kaartje koopt voor HomeTown ga je akkoord met enkele algemene voorwaarden/huisregels. Deze kan je via onderstaande link bekijken. Bij de ingang hang hier nog een exemplaar van, genaamd huisregels.

Huisregels HomeTown Festival 2017

 

Heb je nou nog geen kaarten?